PROFIL

 

Vi vet hur vi får ditt varumärke att synas på rätt sätt oavsett vilken produkt eller vilket material trycket placeras på.

Vi tar konceptet hela vägen från idé till leverans och kommer med goda råd på vägen. Vi erbjuder tryckmetoder som tampotryck, screentryck, transfertryck, UV-LED tryck och laser/gravyrtryck på produkter av alla tänkbara slags material, till exempel plåt, glas, metall, plast, textil och trä.

Vi trycker mycket åt industrin men självklart också varumärkesstärkande profiltryck till företag och föreningar.

Vår maskinpark uppdateras regelbundet och i vår textilsnurra, transferpres och moderna brodyrmaskins trycker vi arbets- och profilkläder men även tryck på väskor, solstolar, keps, mössor och tält bl.a. 

I våra tampomaskiner levererar vi mycket åt industrin som plastformer, tools och glas.

I vår UV-printer trycker vi exempelvis på namnskyltar och golfbollar och i vår rundprinter trycker vi 360-graders tryck på flaskor, termosar och muggar bl.a. Vi kan även gravera, stansa och fräsa i material som trä, metall och glas exempelvis.  Stort fokus ligger på hållbarhet.

360° 

I vår toppmoderna UV-LED flaskprinter 3 sixty så levererar vi direkttryck på konformade och cylindriska föremål såsom termosar, muggar, vattenflaskor etc.

Med vårt senaste tillskott i maskinparken kan vi nu gravera, stansa och fräsa i trä i metall, glas och många fler material.

Det är nu bara fantasin som sätter gränserna!

Åtvidaberg

Tvärgatan 3, 597 53 Åtvidaberg

Linköping

Norra Oskarsgatan 19, 582 73 Linköping

Västervik

Alén 68, 593 61 Västervik

Kisa

Storgatan 10 A. 590 38 Kisa

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Mail

hej@tryckomedia.se

Växel

010 - 188 66 20