Tillsammans med våra duktiga formgivare och produktionspersonal kan hela flödet förläggas hos oss. Från koncept till leverans.

Vi kan formge trycksaken efter era önskemål, trycka för att slutligen leverera.

TRYCK & MEDIA

 

Ett eget svenskt tryckeri

Vi är ett av få fullservicetryckerier i Sverige som tar ansvar för hela tryckproduktionen själva, många lägger ut sin tryckning på mellanhänder i Europa och Asien.

Vi har valt en annan väg och tar kostnaden för inköp av maskineri och material. Ni som kund slipper då mellanhanden och ett extra prispålägg som alltid tillkommer när man lägger ut sin produktion. Det behöver våra konkurrenter göra.
 

Vi trycker ca 80% av all vår försäljning själva på plats i vårt eget tryckeri lokaliserat i vår gedigna produktionslokal i Åtvidaberg. Vi har även kontor i Linköping, Västervik och Kisa. Vi erbjuder screentryck, transfertryck, brodyrtryck, digitaltryck, storformatstryck, offsettryck, tampotryck, rundtryck 360 grader, UV-print, gravyr med mera. 

Vi tar ansvar för hela kedjan från inköp till leverans.

Hälsa gärna på oss och kika när just era produkter produceras.

FÖRDELAR med att ha egen produktion

Priset
Vi slipper lägga ut till mellanhänder och kan pressa tryckpriserna extra mycket till fördel för våra kunder.

Kvalité

 Vi har större insyn och kontroll av produktionen och måste följa Svensk lagstiftning när det gäller miljö och arbetsförhållanden.

Service

Möjligheter till snabbare leveranser. Vi kan själva styra över schemat i produktionen och kan lättare lägga in brådskande leveranser än våra konkurrenter som inte styr över schemat hos sina outsourcade tryckerier.

eget

svenskt

tryckeri

Åtvidaberg

Tvärgatan 3, 597 53 Åtvidaberg

Linköping

Norra Oskarsgatan 19, 582 73 Linköping

Västervik

Folkparksvägen 50, 593 61 Västervik

Kisa

Storgatan 10 A. 590 38 Kisa

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Mail

hej@tryckomedia.se

Växel

010 - 188 66 20